"Alla Sveriges discgolfbanor på ett ställe."
 

Utmärkelser

Utmärkelser visar en discgolfares erfarenhet baserad på antalet banor han/hon har spelat. Användare på discgolfbanor.se kan nå olika nivåer genom att spela så många banor som möjligt.

Ett emblem på användares profil visar nivån hos användaren. Antalet spelade banor bestämmer emblem och detta emblem ändras då en användare når en viss milstolpe. Nedan hittar du mer detaljerad information om utmärkelser.

badge_noviceNybörjare – 1-9 spelade banor

Nybörjare har hittat en underbar ny sport. Det är troligt att han/hon har spelat en hel del redan men mestadels på banor i närheten av var han/hon bor.

badge_hobbyistHobbyspelaren – 10-29 spelade banor

Hobbyspelaren har haft möjligheten att spela en hel del banor redan. Han/hon har kanske åkt iväg för att upptäcka en ny intressant bana, eller i alla fall har discarna lämpligt nog funnits i resväskan under semesterresan.

badge_enthusiastEntusiasten – 30-69 spelade banor

Entusiasten är redo att resa ganska långt för nya discgolfupplevelser. Lovande banor hittas nästan överallt men det finns bara inte tid nog att besöka alla banor.

badge_proProffs – 70+ spelade banor

Discgolf är en livsstil för ett proffs. Att hitta nya banor är en väsentlig del i det som attraherar med discgolf och man kan bli uttråkad av att spela de lokala banorna om och om igen. Ett helglångt discgolfmaraton någonstans långt iväg är en årlig tradition.